Skip to main content

Zomerfestival 2024 Young-ZO

By 21 mei 2024mei 23rd, 2024Nieuws

Vrijdagavondsoiree 14 juni 20.30-22.00 uur, double bill Tickets € 12,50
Young-ZO by JTSZO

‘Achter de wolken’

‘Ik wil een ongelukkige verliefdheid, dat ik van je houd en dat ik weet dat het maar tijdelijk zal zijn. Ik wil die pijn. Misschien durf ik de verantwoordelijkheid niet aan en ga ik er daarom al vanuit dat het niet gaat werken. Ik ben bang voor de hoop, bang dat je straks mijn hand zal loslaten. Stel dat jij iets anders besluit dan ik. Waarom is er voor zoiets zoveel dapperheid nodig? Hoe duidelijk is het dat ik je nodig heb?’
Regie: Anne Nolte
Acteurs: Sonja Wulms en Orlando do Brito

 

‘Blaka Diamanti’

Wat doet het gebrek aan juiste representatie, stereotiepe beelden en  onbereikbare schoonheidsidealen – onder andere op sociale media – met het zelfbeeld van jonge vrouwen van kleur. Ziet zij zichzelf in de spiegel of het beeld dat de samenleving van haar geschetst heeft? Welkom in ons hokje.
Concept/Regie: Kira-Nerys Kemble
Spel: Erin-Noëlle Kemble, Régaya Okoeguale
Begeleiding: Nina Haanappel
Foto: Monica Thomasfa

Deze voorstellingen maken deel uit van het JTSZO Zomerfestival 14,15,16 juni.

Met Young-ZO speelt JTSZO in op de behoefte van jonge creatieven om meer zelfstandig en flexibel te kunnen werken aan eigen materiaal. In onze huiskamer locatie binnen de broedplaats Heesterveld Creative Community biedt JTSZO wekelijks ruimte aan deze projecten. Deze locatie dient als ‘safe space’ om zonder een hoge prestatiedruk ideeën te onderzoeken.

Meer informatie: www.jtszo.nl www.instagram.com/jtszo/

Meer informatie of volgend jaar meedoen: www.jtszo.nl
De 12- lessen op de zaterdag beginnen weer op 7 september, de woensdag lessen op 11 september  en de auditie voor de 12+ lessen is op 15 september.

Deze presentaties worden mede mogelijk gemaakt en zijn voor alle Amsterdammers toegankelijk dankzij steun van ouders en verzorgers, het Amsterdam Fonds voor de Kunst, Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuidoost, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Fonds voor Cultuurparticipatie, het Bijlmer Parktheater en het creatief team van de Jeugdtheaterschool Zuidoost.

It takes a community to raise a child!