Stichting

Jeugdtheaterschool

Zuidoost

Jeugdtheaterschool Zuidoost biedt een creatief podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. Wij dagen kinderen en jongeren uit om het beste uit zichzelf te halen. Wij helpen ze te groeien in hun ambities. De school bestaat sinds 2009 gevestigd in het prachtige Bijlmer Parktheater.

Wie zijn we

Kinderen leren bij ons de cultuur om hen heen bewust waar te nemen en hun eigen verbeeldingskracht te gebruiken om zichzelf uit te drukken. Ze leren de verbanden en samenhang te zien tussen de verschillende disciplines en leren verschillende technieken te hanteren om zichzelf te uiten en de wereld om zich heen te onderzoeken. Last but not least leren ze hun kunst en cultuurervaringen met elkaar te delen en hebben daar plezier in. De missie van de school met daarbij de culturele, sociale en economische waarden is:

‘Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) staat voor de persoonlijke ontwikkeling van peuter tot 19-jarigen in Amsterdam Zuidoost. (Waarden: passie, verrijking, inspiratie, kwaliteit en laagdrempelig) op het gebied van theater en dans (Waarde: multidisciplinair) met aandacht voor talentontwikkeling, spelplezier en sociaal-maatschappelijke vaardigheden. (Waarden: kwaliteit, verrijking, inspiratie, samenwerking,flexibel en professioneel).

Ons creatief team

Irene

Pia

Kayleigh

Priscila

Carmen

Yahmani

Xichela

Wieke

Rahanna

Quasim

Lesny

Yona

Tim

Ryan

Romana

Riquel

Perry

Nina

Merel

Maggie

Jeritza

jeffrey

Hugo

Hilde

Guillano

Emilie

Emése

Dorothy

Cheyenne

Danique

Organisatie

De directie van de JTSZO bestaat uit Irene Lips, algemeen directeur. Irene zorgt ervoor dat alle organisatorische en zakelijke kanten van de JTSZO kloppen. Daarnaast stuurt zij iedereen aan die bij de JTSZO betrokken is en is zij eindverantwoordelijk dat alles goed verloopt.
Op kantoor is Pia Schuuring een spin in het web. Zij is zakelijk leider en project manager. Carmen Lamptey regelt alle educatieve projecten en Kayleigh Beun is verantwoordelijk voor de leerlingadministratie, is gastvrouw ondersteund de ICT en website.

Het Bestuur

Het bestuur bestaat uit:
Voorzitter: Micha Hamel,Componist, Dirigent, Dichter
Penningmeester: Ryan Ramdien
Secretaris: Bianca Montsanto, Project Manager Global reporting ING Bank
Alg. Bestuurslid: Eshe Reijnders, Mediator, Management St. Reclame Code
Alg. Bestuurslid: Nancy Poleon, Founder BrandedU & Branded Personalities

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures voor medewerkers of docenten.
JTSZO is altijd op zoek naar creatieve stagiaires met mooie ideeën. Stuur je motivatiebrief en CV naar Irene Lips. irene@jtszo.nl

Anbi-status

De stichting JTSZO heeft de culturele ANBI-status. Ten behoeve van de ANBI-status hier de volgende gegevens:

Wil jij je opgeven?
Schrijf & je dan in!

Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.