Skip to main content

Zomerfestival 2024 Première Vergeten

By 21 mei 2024mei 23rd, 2024Nieuws

Vrijdag 14 juni 17.00 – 19.00 uur double bill

Mix & Match 10+ ‘Buitengewoon’

en dan

Première ‘Vergeten’, M groep


“Stel je voor. We slaan je open als een boek. Of vouwen je voorzichtig, heel voorzichtig open als een landkaart. Een legacy een verhaal. Wat zien we?”
Wat als je in een wereld vol drukte, prikkels, haast en allerlei verwachtingen even niet meer weet wie je bent? Hoe te leven? En hoe je na wankelen en struikelen op kunt staan? Kon je de tijd maar even stil zetten. Of zelfs terugspoelen naar vroeger.
In ‘Vergeten’ vlucht Alice in een andere wereld, waar vreemde figuren verschijnen met verschillende wijsheden. Ze herinneringen haar aan de kracht die binnen in haar ligt verscholen.

Een coming of age verhaal, gebaseerd op Alice in Wonderland, waarin zes jongeren op zoek gaan naar zichzelf, naar hun legacy.

Regie: Zora de Vos
Regieassistent: Raffello Oostburg
Spelers: Kayla Verdooren, Sofia Pint Lyon, Marharyta Orekhova, Ksenija Bilbija, India Tardy, Blessing Aihebholoria

Meer informatie of volgend jaar meedoen: www.jtszo.nl
De 12- lessen op de zaterdag beginnen weer op 7 september, de woensdag lessen op 11 september  en de auditie voor de 12+ lessen is op 15 september.

Deze presentaties worden mede mogelijk gemaakt en zijn voor alle Amsterdammers toegankelijk dankzij steun van ouders en verzorgers, het Amsterdam Fonds voor de Kunst, Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuidoost, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Fonds voor Cultuurparticipatie, het Bijlmer Parktheater

It takes a community to raise a child!