Skip to main content

See Us te zien op zaterdag 14 mei

By 11 mei 2022Nieuws

See us

In de meivakantie kwamen ze bij elkaar om een stuk te bedenken, deze op te zetten en te repeteren. En nu zijn ze helemaal klaar voor hét optreden. SEE US. Door Titus, Phyllis, Mehreen, Zuweyda, Kellis, Charlotte, Daaniya, Hamza, Rifa’at, Daniyal en Suze.

Een tipje van de sluier.. Wat doen leraren in een lerarenkamer? Waar praten ze over, en hoe ziet dit eruit als worst-case scènario. Presentatie van een zelfgemaakte scène waar de spelers een palet van leraren neerzetten, waar een leerling vals beschuldigd wordt van geweld, en waar belangrijke familiegeheimen naar boven komen.

Onder begeleiding van theatermaker en actrice Berdine Nusselder. In samenwerking met Toneelacademie Maastricht en Jeugdtheaterschool Zuidoost.

Inloop 16.00 uur
Voorstelling 16.30 uur
Borrel 17.00 uur
Plaats: Heesterveld 35 Amsterdam
Pay as you like

Be there.. kaartje te reserveren via activiteiten@lifeskills.nl

Life Skills is een instelling die werkt met vrijwilligers, gericht op het giving back aan kinderen. JTSZO is een gevestigde instelling maar draagt graag een steentje bij aan dit prachtige initiatief om kinderen enthousiast te maken voor theater. Een aantal deelnemers dacht dat theater niets voor hen was, nu weten ze wel beter.

Life Skills is opgericht door Moenira  Luqman. Op 33-jarige leeftijd koos ze voor haar dromen en vrijheid. Ze ontwikkelde een educatieconcept en werd directeur van Studiehuis Zuidoost. Als klein meisje was haar droom, de politiek in en voor wereldvrede zorgen. Sinds maart 2022 maakt ze namens de PvdA deel uit van de stadsdeelcommissie Amsterdam Zuidoost.

Met LifeSkills wil ze  er voor zorgen dat jongeren die opgroeien in de situatie waar zij in opgegroeide bijgestaan worden, zodat zij actief kunnen meedoen in onze samenleving. Niet per toeval kansen krijgen, maar bewust keuzes kunnen maken en hun droompad kunnen volgen.