Skip to main content

Zuidoost sterren stralen: theatermaakster Carmen Lamptey in de spotlights

By 5 mei 2022mei 11th, 2022Nieuws

In de voorstelling ‘Kirikou en Karaba de toverheks’ stralen drie sterren van JTSZO: Carmen Lamptey (regie), Fjodor Jozefzoon op de planken en O’Reilly (leerling 6+groep) op de poster.

Carmen Lamptey  vormt samen met Nina Haanappel het team VisionGirls. Ze bepalen samen met de directeur de artistieke koers van de school en doen de coaching en begeleiding van docenten en peer-educators van JTSZO.
Carmen begon met theater les toen ze nog op de basisschool zat in 2003. Eenmaal op de OSB kwam ze ook nog een snuffelstage doen in 2009. Daarna is ze nooit meer weggegaan! Deze succesvolle theatermaakster is een rolmodel voor veel leerlingen van JTSZO en daarbuiten.

In de voorstelling ‘Kirikou en Karaba de toverheks’ stralen drie sterren van JTSZO: Carmen Lamptey (regie), Fjodor Jozefzoon en O’Reilly (leerling 6+groep) op de poster.

Carmen Lamptey  vormt samen met Nina Haanappel het team VisionGirls. Ze bepalen samen met de directeur de artistieke koers van de school en doen de coaching en begeleiding van docenten en peer-educators van JTSZO.
Carmen is sinds is sinds 2003 bij JTSZO betrokken en is nu verantwoordelijk voor het opstellen en verzorgen van drama, dans en musicallessen. Deze succesvolle theatermaakster is een rolmodel voor veel leerlingen van JTSZO en daarbuiten.

Carmen kreeg bij de Toneelmakerij de ruimte en werkte met haar dreamteam aan haar lievelingssprookje Kirikou en Karaba de toverheks   Van 6 t/m 8 mei te zien in het Bijlmer Parktheater, er zijn nog heel beperkt kaarten beschikbaar dus wees er snel bij.

Haar indrukwekkende CV geeft een beeld van haar projecten, onderzoeken, video’s en artikelen. Meer lezen over Carmen

Enige tijd geleden verscheen een lovend artikel in de Volkskrant  Fjodor Jozefzoon

We kunnen niet wachten om de voorstelling te zien met de leerlingen.

P.S. Bij JTSZO volg je niet alleen zelf lessen, je gaat ook kijken naar voorstellingen in het mooie Bijlmer Parktheater. En, je mag vragen stellen aan de regisseur, de acteurs en actrices! Hoe leuk is dat! Dat is het voordeel van lessen volgen in een echt theater.