Skip to main content

Routes from Roots in Nellestein

By 26 juni 2023Nieuws

Afgelopen zaterdag was de aller aller laatste les van het seizoen! Wat een feest! Ook de vriendjes en vriendinnetjes mochten meedoen.

Toch was er ook een klein traantje. Want het was ook de aller aller laatste les van meester Yona en juff Kira-Nerys. Gelukkig gaan ze niet helemaal uit beeld, maar ze stoppen op de zaterdagochtend. Natuurlijk worden ze opgevolgd door twee nieuwe leukerds; Liselot en Elisa maar toch, laten we er bij stilstaan!
Papa’s en mama’s en leerlingen (8+) die nog niet helemaal goed afscheid hebben genomen kunnen dat alsnog doen aanstaande vrijdag, dan spelen deze twee kanjers samen met meester Giac en juf Sona in een voorstelling over landverhuizers: Routes from Roots.
Deze speelt aanstaande vrijdag 30 juni in Nellestein om 19.30 uur. Wel even opgeven!  
  • Datum/Date: 30 juni/ 30th June
  • Locatie/ Location: Theaterzaal van de Daltonschool / School Hall of the Daltonschool, Leksmondplein 31, 1108 EL Amsterdam (Ingang niet via het schoolplein, maar de zij-ingang aan het Nellesteinpad / side entrance Nellesteinpad)
  • Tijd/Time: 19:30 – 20:30 (Deur open om 19:00/Door open at 19:00)
Een extra voorstelling. Hoe dat zo, kun je je afvragen. De gemeente heeft tegenwoordig buurtbudgetten vrijgemaakt omdat bewoners als geen ander weten wat goed is voor hun buurt. En de mama van John Habibe, een oud-leerling  van ons zit in de commissie Kunst en Cultuur van de buurt Nellestein. Ze belde me om te vragen of we nog een leuke voorstelling hadden, en zo geschiedde het.
Wees welkom allemaal.
Reserveren Routes from Roots

Meester Yona en juf Kira-Nerysmet hun leerlingen