Skip to main content

NIEUW JTSZO Theater Boosters

By 7 oktober 2022oktober 13th, 2022Nieuws

JTSZO start dit seizoen met Theater Boosters voor iedereen die ouder is dan 12 jaar (een booster is een aanjager, versterker, oppepper, een extra impuls, een duwtje in de rug , stimulans.)
Door het jaar heen, meestal in de vakanties kun je meedoen aan een kort traject. Voor iedereen die zich niet zo lang wil vastleggen of die eens kennis wil maken met onze school.
Onze reguliere 12+ producties (sep’22 – juli’23) zitten vol. Als je een heel seizoen mee wil doen dan zijn de audities volgend jaar weer in september.

Er staan al een paar Theater Boosters op stapel:
20 oktober: Amsterdam Dance Event in De School, inschrijven is binnenkort mogelijk. Maximaal 30 deelnemers. Meer informatie hieronder.

27, 28, 29 december: ITA TAKOVER AS YOU LIKE IT een samenwerking met ITA/Toneelmakerij en Amsterdamse Jeugdtheaterscholen. Schrijf je in via het inschrijfformulier.

15 april – 5 mei: Theater Na de Dam
Data: 15 april jongerendag en 4 en 5 mei optreden, repetities vinden daartussen plaats.  Deze data zijn nog onder voorbehoud. Er wordt van je verwacht dat je bij alle bijeenkomsten bent.

Dus tot ziens bij de nieuwe Theater Boosters.

Donderdag 20 oktober
Amsterdam Dance Event in De School

Een hele dag bezig zijn met een muziek workshop, screening, performance en een daghap.
30 jongeren van 12+ kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Programma:
10:30 – 13:00 uur Buma Academy Ableton Workshop (music production)
13:00 – 13:30 uur Pauze met Daghap
13:30 – 15:00 uur Screening White Berry
15:30 – 16:15 uur Performance Anan Yaari & Hvnly

Informatie over de programma onderdelen

Buma Acadamy:
Educatief muziekplatform en school die onder begeleiding jongeren meeneemt om een eigen muziek productie te maken.

Screening White Berry:
Grace (17) is als vijfjarig meisje met haar moeder en oudere broer uit Burundi gevlucht naar Rotterdam. Grace heeft albinisme, en albino hunters maakten in Burundi jacht op haar pigmentloze huid. Nu ze in haar examenjaar zit, moet ze alles op alles zetten om aan de verwachtingen van haar familie te voldoen. Wanneer ze Kya en haar vriendinnen ontmoet, opent zich een nieuwe wereld. In Kya en haar entourage ziet Grace de belichaming van haar Afrikaanse identiteit, maar meer nog van de persoon die Grace zou willen zijn; krachtig, zelfverzekerd en trots. Ze zet alles op alles om onderdeel te worden van de groep. Maar hoe doe je dat, als je zelfbeeld door jarenlange uitsluiting zo negatief is geworden?
White Berry is het speelfilmdebuut van Sia Hermanides, en deels gebaseerd op eigen ervaringen van hoofdrolspeelster Latifa Mwazi.
Regie: Sia Hermanides
Cast: Latifa Mwazi, Emmanuel Ohene Boafo, Joyeuse Musabimana, Nyarko Nyamekye, Destiny Adopai, Rebecca Cizmeli, Diane Kagisye
Muziek Albi X, Nyarko, Rasskulz, Jaskelis, Reazun

Performance:
Anan Yaari & Hvnly. 

Daghap:
Een daghap van Café DS die elke week veranderd. Altijd vegetarisch!

Kosten:
Gratis voor leerlingen van JTSZO, nieuwe leerlingen 50 euro. Inschrijven verplicht.

Locatie
De School
Doctor Jan van Breemenstraat 1
1056 AB Amsterdam