Skip to main content

24H “Ontdek je stad” en JTSZO is er bij

By 12 september 2022Nieuws

24H “Ontdek je stad” is een event dat al jarenlang in steeds een ander stadsdeel wordt georganiseerd door Amsterdam & partners. Op zaterdag 17 september 2022 zal 24H “Ontdek je stad” in Zuidoost plaatsvinden en JTSZO is er natuurlijk bij om ons prachtige stadsdeel opnieuw te ontdekken. Er zijn meer dan 50 activiteiten bedacht met de creatives, ondernemers en organisaties van Amsterdam Zuidoost.

Naast het ontdekken van de parken, culturele instellingen, restaurants, het talent en de zeer smakelijke keukens die Amsterdam Zuidoost zijn er verschillende thema routes is. Voor de jeugdtheaterschool is de KIDSroute natuurlijk heel belangrijk maar er zijn heel veel leuke, spannende en lekkere dingen te zien, te horen en te proeven. Op de website van 24H kun je alle routes bekijken.

Benjamin Conteh heeft drie tips gegeven over de omgeving Bullewijk. Het filmpje is opgenomen bij Oma Ietje en er zijn drie deelnemers uitgelicht:
1. Heesterveld Creative Community;
2. JTSZO;
3. Soak Urban Wellness

In Heesterveld Creative Community presenteert de Jeugdtheaterschool Zuidoost de huiskamervoorstelling ‘Bovenkamer’.
Een voorstelling over de steeds toenemende maatschappelijke druk die jongeren voelen. Wat doet dit met hen, mogen ze nog wel plezier maken en is er nog wel hoop?
Let op: gratis, maar aanmelden verplicht. Er zijn 2 voorstellingen: 14:00 – 14:30 en 15:00 – 15:30. Leeftijd vanaf 12 jaar.
Het adres is JTSZO Talenthub | Heesterveld 35b Amsterdam Zuidoost

Info en aanmelden