Skip to main content

JTSZO Auditiedag 11 september om 12 uur

By 2 september 2022september 6th, 2022Nieuws

Op zondag 11 september is er onze jaarlijkse auditiedag van 12.00 tot 17.00 uur.
Is theater maken jouw droom dan ben je welkom vanaf 12 jaar om auditie te doen bij JTSZO in het Bijlmer Parktheater. Je krijgt gratis 5 uur les in allerlei spel- en bewegingsvormen. Daarna weten we wat we aan elkaar hebben en word je in een van de voorstellingsgroepen geplaatst. Jouw eigen première is dan volgend jaar zomer op het prachtige podium van het Bijlmer Parktheater. Na de auditiedag worden de cursisten ingedeeld in de S, M of L groep. Deze groepen hebben, zoals altijd, het seizoen afgesloten met eigen voorstellingen. Hieronder vind je korte impressies van hun optreden.
Met open ogen
Bovenkamer
Soulshow

Je kunt je inschrijven voor de auditiedag via het inschrijfformulier. Deelname aan deze dag is gratis. Wij zorgen voor water en een mandarijn, lunch zelf meenemen.

Klik hier voor meer informatie en de kosten van de S, M en L groep.

Geld mag nooit een probleem zijn als je naar de Jeugdtheaterschool wil. Kijk bij kortingen welke regelingen er mogelijk zijn voor je ouders/verzorgers. Geef dit wel aan op het inschrijfformulier. Staat er niets voor je bij, neem dan contact met ons op.