Skip to main content

JTSZO en Midzomer Mokum

By 28 juni 2020juli 27th, 2020Nieuws

Om het leven van kinderen en jongeren tot 23 jaar na de coronacrisis en het vele thuiszitten weer wat leuker, gezelliger en ook leerzaam te maken, organiseert Amsterdam in de zomervakantie van 4 juli tot en met 16 augustus in de hele stad zo ongeveer 700 culturele en sportieve activiteiten: Midzomer Mokum. Alle activiteiten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen en kaders van het RIVM, zodat iedereen veilig kan deelnemen. De Jeugdtheaterschool ZuidOost doet ook mee met Summer’s Cool en Summer Hub – Freedom of Expression.

JTSZO Summer’s Cool 3+
Van maandag 13 juli t/m vrijdag 17 juli 2020 elke dag. Sessies 3-7 jaar 10.00 – 13.00 uur, 8-12 jaar 14.00 – 17.00 uur.
Zaterdag 18 juli 2020 wordt het project afgesloten met een presentatie  voor publiek van 18.00 tot 18.30 uur en een BBQ (beiden onder voorbehoud). Prijs voor de hele week € 150,- Stadspas € 2,50
Meer info

JTSZO Summer Hub – Freedom of Expression 16+

Tijdens de Summer Hub van maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus werk je in één week tijd aan theaterskills en podiumtechnieken. Je wordt uitgedaagd op spel en maken. Kom met je creatieve ideeën en we gaan daarmee aan de slag. Met onze partner dgai.nl maak je ook kennis met de disciplines spoken word, tracks, beats maken en Ableton/DJen. Elke generatie kent muzikale helden die te vroeg zijn heengegaan, maar een belangrijke plek in onze playlist en hart hebben gestolen. De jongeren van JTSZO gaan aan de slag met het ontwikkelen van een eigen club voor hun muzikale helden.

Als afsluiter ga je op vrijdag 7 augustus kijken naar de Guerilla voorstelling ‘Het eeuwige leven’ in Lola Bae, in dezelfde week op locatie gemaakt met jongeren van JTSZO. Prijs voor de hele week: € 150,- Stadspas gratis.
Meer info

Al deze activiteiten zijn onderdeel van Midzomer Mokum. Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam, Stadspas en AFK.

Klik hier voor het hele programma van Midzomer Mokum

Hier een reportage van AT5 waar de Summer Hub onder de aandacht wordt gebracht