Skip to main content

Summer Hub – Freedom of Expression 

Tijdens de Summer Hub van maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus werk je in één week tijd aan theaterskills en podiumtechnieken. Je wordt uitgedaagd op spel en maken. Kom met je creatieve ideeën en we gaan daarmee aan de slag. Met onze partner dgai.nl maak je ook kennis met de disciplines spoken word, tracks, beats maken en Ableton/DJen.

 

Elke generatie kent muzikale helden die te vroeg zijn heengegaan, maar een belangrijke plek in onze playlist en hart hebben gestolen. De dood is daarmee voor jong en oud iets wat door onze oordopjes en andere portable geluidsboxen zweven. De legacy zorgt ervoor dat wij onze muzikale helden in leven kunnen houden door ze te eren. In de jaren 70 werd er zelfs een speciale groep opgericht waar muzikanten die op 27-jarige leeftijd heen waren gegaan onderdeel van werden. De jongeren van JTSZO gaan aan de slag met het ontwikkelen van een eigen club voor hun muzikale helden. Maar niet zonder de confronterende vragen rondom het verheerlijken van en misschien juist het ontkennen van een fenomeen wat niet altijd een leuk liedje is, namelijk de Dood (of het leven?)

Als afsluiter ga je op vrijdag 7 augustus kijken naar de Guerilla voorstelling ‘To infinity and beyond’ in Lola Bae, in dezelfde week op locatie gemaakt met jongeren van JTSZO.

 

  • Geldig: maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus elke dag van 11.30 tot 18.00 uur, dagelijks 2 sessies van 3 uur:
    Sessie 1: 11.30 – 14.30 uur
    Sessie 2: 15.00 – 18.00 uur
  • Prijs € 150,-  Stadspas gratis
  • Leeftijd: vanaf 16 jaar
  • Aanmelden: via inschrijven of bel 06 – 20 13 69 15 (Irene Lips)
  • Adres:verzamelen bij Heesterveld Creative Community, Jeugdtheaterschool Zuidoost, Heesterveld 35b, Amsterdam-Zuidoost

Mocht je hierna verder willen, dan kun je je inschrijven voor de auditie. Misschien speel jij dan volgend jaar mee in een van de voorstellingsgroepen.

 

Deze voorstelling is onderdeel van Midzomer Mokum. Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam, Stadspas en AFK.

 

Schrijf je in

Wil jij je opgeven?
Schrijf & je dan in!

Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.