Skip to main content

Likes 18 November

By 26 oktober 2018oktober 31st, 2018Voorstellingen

LIKES

In een wereld waar alles lijkt te gaan over Likes om te toetsten of iets/iemand goed is of niet zijn we het spoor bijster. Klopt het allemaal wel, minder likes betekend minder vrienden? Minder aanzien? Minder vrienden op je B day, minder felicitaties. Tel je dan niet meer mee? Allemaal vragen die we waarschijnlijk in deze voorstelling niet kunnen beantwoorden maar wat we wel kunnen is even met elkaar wakker worden.

Likes is een voorstelling die gaat over telefoonverslaving. Over de hoeveelheid Likes op social media die wij proberen te krijgen en hoe erg we de behoefte hebben om geliked te worden.Negen jonge mensen gaan met elkaar een wedstrijd aan om te kijken wie de meeste likes kan krijgen. Wat moet je daarvoor doen? Hoe ver moet je daarvoor gaan? Hoe lang houd jij dit vol? Is ons lot gedigitaliseerd? Geïnspireerd op Oedipus van Toneelgroep Amsterdam.

Like ons door te komen.

Spel: Issa Alhassan, Abel van Buuren, Keisha Cruden, Yona Etel, Kira-Nerys Kembel, Luna Parsoe, Eva Politakis, Max Rivera Rios, Monezra Rudge en Dorelia Schraven.
Regie en concept: Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel
Regie assistent: Ryan Pinas
Stagedesign: Anna Lips
Foto en Flyer: Tim Hillige
Licht en techniek: Bijlmer Parktheater

Tickets te koop via Bijlmer Parktheater