Skip to main content

4+, 6+ en 8+ groep naar try-out van De Boswinkel

By 16 januari 2023Nieuws

Komende zaterdag 21 januari gaan de 4+,6+ en 8+ groepen tijdens hun les naar de try-out van de voorstelling ‘De Boswinkel’ (5+) in hun eigen lokaal in het Bijlmer Parktheater. De kinderen komen gewoon naar de les en gaan samen met de docent de voorstelling van 25 minuten bekijken. In ‘De Boswinkel’vertellen de boswezens geïnspireerd op verhalen van Toon Tellegen een verhaal over grote en kleine dromen, klaar staan voor anderen, maar ook kiezen voor jezelf. Na de voorstelling gaan de kinderen in hun eigen les verder met de dingen die ze gezien hebben. De les is op de gewone tijd afgelopen.

Over ‘De Boswinkel’
Over het harde pad, het grindpaadje, langs de dennenboom, de beuk en de eikenboom staat er een hele bijzondere winkel. De winkel van Sprinkhaan! De winkel is elke dag van de maand en elke maand van het jaar open. Jaar in, jaar uit. Daarbij verkoopt de winkel  van Sprinkhaan alles, behalve de zon de maan en de sterren. Wat je maar kunt verzinnen is aanwezig in de winkel. Ben je op zoek naar een pak melk?, een nieuw vriendje?, wat populariteit?, de winkel heeft het allemaal!
Maar wat gebeurt er op het moment als je alles zou kunnen kopen? En hoe gaat het met Sprinkhaan die voor de bijzondere winkel moet zorgen en ook alle klanten tevreden wil houden?
Door: Yona Etel, Donna Brasser, Joshua van Aken, Kira-Nerys Kemble en Carmen Lamptey
Veel dank aan Yasmina en Team JTSZO