Skip to main content

3 december Kinderdag

By 1 december 2023Nieuws

Kom op 3 december naar Kinderdag! In samenwerking met Omroep Zwart organiseren we een dag die volledig in het teken staat van het vieren van kinderen, met diverse workshops en activiteiten op verschillende locaties rondom het Bijlmerplein, en dus ook in onze Pop-up podium aan de Bijlmerplein 876.

Kinderdag belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor kinderen! Tussen 10.00 en 14.00 uur nodigen we alle kinderen uit om deel te nemen aan diverse activiteiten en workshops, geleid door kunstenaars die hen de kneepjes van het vak leren. Denk aan schilderen, kinderyoga, theaterworkshops en nog veel meer. En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de dag af met een spetterend eindfeest bij OSCAM om 14.00 uur (tot 15.00 uur).

Maar dat is niet alles! We organiseren ook een kindermarkt waar jonge ondernemers hun creatieve talenten kunnen tonen. Ken je een getalenteerd kind? Ze kunnen een kraampje openen en hun zelfgemaakte lekkernijen, zoals koekjes of sieraden, verkopen. Stuur een e-mail naar EDUCATIE@OSCAM.NL om deel uit te maken van dit initiatief!

Kies tijdsloten en tickets voor je kind en maak je klaar voor een dag vol plezier en creativiteit!

DISCLAIMER: Op Kinderdag hebben we camera’s die de magie vastleggen! Als u liever heeft dat uw kind niet op foto’s of video’s staat, voegt u dit verzoek eenvoudig toe aan het ticket. Kinderen die zich afmelden, ontvangen bij hun eerste workshop een speciale rode armband, een signaal aan onze fotografen en videografen dat ze niet mogen worden vastgelegd.