Skip to main content

Zomerfestival 2024 Grande Finale: Première Ewaja

By 21 mei 2024mei 23rd, 2024Nieuws

Zondag 16 juni 19.30 uur  Tickets: € 12,50

Grande Finale
Première L groep ‘Ewaja’

‘’Snap me fingers in m’n sprookje en dan zie je me niet meer, ben mezelf in wat ik doe. Dit heeft niemand me geleerd. Jullie style is outdated, het is niet geavanceerd, deze shit dat is precies hoe ik me identificeer.’’
Regie: Isabella D. Kovács
Regieassistent: Giacomo Steinbach
Spelers: Vanessa Boateng, Vanilla Richardson Bonsu, Navareno Cooman, Nexsedra Esser, Lou Hendrickx, Lourdes Klu, Jaely Lackin, Kaydee Ommel, Kira Ormskerk, Nicole Terebieniec, Jerremaihn Vlieger

Deze presentatie wordt mede mogelijk gemaakt en is voor alle Amsterdammers toegankelijk dankzij steun van het Amsterdam Fonds voor de Kunst, Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuidoost, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Fonds voor Cultuurparticipatie, het Bijlmer Parktheater en MDT-Urban Talentz, een MDT project mogelijk gemaakt door ZonMw en de ministeries van VWS en OCW.

Laatste nieuws:
Ewaja speelt ook in Deventer op 13 juli bij het Festival Poolshoogte in het Havenkwartier van Deventer tijdens Deventer op Stelten. Meer info volgt.