Skip to main content

18 juni 14.00 uur
Een medley van JTSZO Theatermix 10+ groepen en de voorstelling De Soulshow
Hoe kwam jij eigenlijk binnen op de basisschool, weet je nog hoe je je voelde? En wat heb je eigenlijk allemaal wel niet meegemaakt in die, ja je leest het goed ACHT jaar?! Spannende, zenuwslopende, gezellige en persoonlijke verhalen van de theatermix 10+ op zaterdagmiddag van Adanma Okoro, Jeffrey Flu en peers Anastasia en Joshua. Gaan ze ook van die fantastische tijden tegemoet op de middelbare school?

Onder leiding van Leonne de Jong en Jeffrey Flu zijn de leerlingen van de 10+ groep op woensdag ook hard aan het werk met het thema Leef! Groeien met ogen dicht, waarom ben ik hier, what’s my purpose. Dansen met/zonder licht. Voor De Soulshow: zie boven.
Prijs: € 6,00

Leerlingen krijgen 2 gratis kaarten.
Extra kaarten zijn te koop via bijlmerparktheater.nl

Jeugdtheaterschool Zuidoost

Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) biedt een creatief podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. De theaterschool bestaat al sinds 2009 en heeft een hoofdvestiging in het prachtige Bijlmer Parktheater en een huiskamerlocatie in Heesterveld Creative Community.

Het voordeel van het mooie Bijlmer Parktheater als locatie is dat de kinderen behalve zelf leren acteren ook gaan kijken naar voorstellingen en een meet en greet met de professionals krijgen.

Check voor meer informatie en om mee te doen: www.jtszo.nl.