Skip to main content

The Soulshow powered by JTSZO

Première: 17 juni 19.30 uur Bijlmer Parktheater
Vaak vragen mensen zich af, waar je terechtkomt als je doodgaat. Wat vrijwel niemand zich afvraagt, is waar je bent voordat je wordt geboren.
Voordat je wordt geboren, zweeft je ziel al miljarden jaren rond in het universum. Wachtend om uiteindelijk geboren te worden. Om de aarde te mogen betreden maakt elke ziel een zielenplan. Dit is een plan waarin wordt vastgelegd wat de ziel op aarde wil toevoegen en bereiken. Alleen de zielen met het sterkste zielenplan zullen hun fysieke vorm mogen aannemen. Is je zielenplan nog niet goed genoeg?
Dan blijft je ziel verder sleutelen totdat het perfect is.
Welkom, bij The Soulshow!
Regie: Sem Huth, Jay Haynes en Lisa Carreno
Spel: Jaely, Jay-Linn, Kapish, Kwame, Lakeisha, Noah, Precious, Rosa, Lexyl, Manisha, Nicole en Timosha
Prijs: € 10,00

12+ spelers krijgen voor de premières van The Soulshow een gratis kaartje. We willen graag dat ze naar elkaar kunnen kijken en we willen dat ze een introducé meebrengen om ze te laten zien hoe leuk het bij ons is en dat je dan auditie kan doen 11 september.

Extra kaarten zijn te koop via bijlmerparktheater.nl

Jeugdtheaterschool Zuidoost

Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) biedt een creatief podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. De theaterschool bestaat al sinds 2009 en heeft een hoofdvestiging in het prachtige Bijlmer Parktheater en een huiskamerlocatie in Heesterveld Creative Community.

Het voordeel van het mooie Bijlmer Parktheater als locatie is dat de kinderen behalve zelf leren acteren ook gaan kijken naar voorstellingen en een meet en greet met de professionals krijgen.

Check voor meer informatie en om mee te doen: www.jtszo.nl.

Inschrijven auditiedag

De registratie van de optredens tijdens het Winterfestival 2021. De S groep begint.