Skip to main content

Troyan Wars ITA by Young ZO

By 21 september 2021oktober 2nd, 2021Nieuws

Natuurlijk zeiden we JA!

Zo’n toffe uitnodiging van International Theater Amsterdam (ITA)! Of we onderdeel willen zijn van het spektakel  “Bingewatchen” op het toneel met de vibes en food van een festival?! https://ita.nl/nl/voorstellingen/trojan-wars/1655356/

Een prachtkans om tussen de acteurs van Het Nationale Theater op het toneel van de Grote zaal van ITA te spelen. En dan ook nog eens naast onze grote broer Yamill Jones te staan! https://vimeo.com/75085210

We hebben gewoon twee feestjes in het verschiet:
zondag 3 oktober a.s. de repetitie van 9.00 tot 17.00
zaterdag 9 oktober spelen in een heuse marathon van 14.00 tot 22.00/22.30 uur!

Onze sterspelers zijn (onder voorbehoud): Avani Abhelakh, Suradnya Badal, Vanilla Bonsu, Kapish Chandass, Luna Eich, Annastasia Kah, Jendayi Kenton, Lana Vergeest, Jerremaihn Vlieger, René van derWal. Zij hebben hun eerste podiumervaring voor publiek dit seizoen. En wat voor een! Ze spelen een heuse marathon van 14.00 tot 22.00/22.30 uur!

Waar gaat Trojan Wars over?
Geïnspireerd op één van de bekendste oorlogen uit de oudheid, de Trojaanse Oorlog, presenteert NTjong een theaterspektakel van nú. Een vijf uur durende live experience waarin presentatie, voorstelling, educatie én participatie samenkomen. De wereldberoemde Ilias van Homerus, de legendarische fantasy werelden uit Game of Thrones en Lord of the Rings zijn de inspiratiebronnen voor deze spectaculaire grote zaal voorstelling. Een verhaal over vriendschap, verraad, wraak en liefde. Tien acteurs spelen meer dan 30 personages en nemen het publiek mee op een 5 uur durende road trip langs alle avonturen en clashes die samen de TROJAN WARS vormen.

Wie doen er allemaal mee?
9 acteurs, 10 artiesten, 13 technici, 6 kleedsters en grime, 6 cateraars, 10 experience begeleiders en WIJ! Een hele grote groep mensen die deze prachtige voorstelling tot een spektakel gaan maken!

Wat is de rol van onze spelers?
We worden ingezet voor beweging- en groepsvorming en klankkoren tijdens de scènes op het toneel en tijdens de pauze in de Experiences in de foyers om een festivalsfeer te creëren.

De opzet van de voorstelling is dat het start met een groot feest, overgaat naar oorlog en eindigt in het schimmenrijk van de doden.