Skip to main content

OPEN CALL! AUDITIE  voor muziektheatervoorstelling FREEDOM OF DREAMS

By 15 oktober 2023oktober 19th, 2023Nieuws

Voor de muziektheaterproductie ‘Freedom of dreams’ van B! Music School en Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) zijn wij op zoek naar acteurs en muzikanten vanaf 11 jaar tot 90+. We zoeken voornamelijk zangers, rappers, blazers, strijkers en percussionisten van klassiek tot hiphop. Als je een ander instrument bespeelt of alleen wilt acteren, ben je ook van harte welkom op de auditie.

De auditie vindt plaats op maandag 23 oktober van 12:00-17:00 op Heesterveld 35b en 35c.

De voorstelling wordt geregisseerd door Yona Etel, gecomponeerd door Matthijs Naylor en geschreven door Nikki Ong. Freedom of Dreams is een hedendaagse versie van de film Fanfare uit 1958. De voorstelling gaat over het geluid van Zuidoost, de kracht van muziek en de waarde van vriendschap.

De repetities vinden plaats in november en december, op woensdagavond en vrijdagavond. Op zaterdag 16 december is de generale repetitie en op zaterdag 30 december gaat de voorstelling in première in het Bijlmer Parktheater.

Heb je interesse om deel te nemen aan dit bijzondere project? Meld je dan aan voor de auditie!

Voor acteren meld je je aan bij de Jeugdtheaterschool via de knop: meld je aan voor de auditie acteren, via info@jtszo.nl of bel 06-20136915 Wil je ook muziek maken, dan je instrument meenemen.

Voor musiceren meld je je aan bij B! Music School via de knop: meld je aan voor musiceren  of bel 06 24652453