Skip to main content

Kunstschooldagen 2023

By 9 maart 2023Nieuws

Over twee weken is het zover, donderdag 23 maart gaat de 36e editie van Kunstschooldag[en] los. Activiteiten op ruim vijftig locaties en duizenden kinderen die door de straten van Amsterdam trekken op weg naar hun drie activiteiten. Van dans- en theatervoorstellingen tot wereldmuziek- en hiphopconcerten, van films en documentaires tot podcasts, van musea tot exposities, van creatieve workshops tot dans- en muzieklessen, van architectuur- tot wereldtours. Cultureel Amsterdam op z’n best!

Ook JTSZO doet mee met de voorstelling Kostverlorenstraat op donderdag 23 maart om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur in het Bijlmer Parktheater.
Wat als je de controle kwijtraakt? Wat als je in conflict bent met jezelf? Wat als je het gewoon allemaal niet weet en zo de weg kwijtraakt? Waar kom je dan terecht en kan je dan nog wel terug?

Eerst zie je  de voorstelling en daarna mag je alles vragen aan de spelers én de regisseur. Want zij blijven speciaal voor jou en je klasgenoten om al jullie vragen te beantwoorden!

Meer weten