Skip to main content

Throwback JTSZO Lentefestival 2021

By 15 mei 2021Nieuws

Zoals alles ging ook het Lentefestival 2021 door in een online versie. Corona daagde uit om te komen tot een  creatief, spannend en origineel plan voor het Lentefestival. Normaal gesproken kijken de leerlingen met hun docent naar een voorstelling maar nu trok het artistiek team zelf de stoute schoenen aan. Ze werden door Nina Haanappel en Carmen Lamptey uitgedaagd om hun eigen improvisatieskills te  gebruiken. Samen maakten  ze een theatrale vertelling over een wezentje tijdens een toffe teambuilding dag in de sneeuw. Het wezentje wordt sip wakker maar komt allerlei leuke dingen tegen die hem opvrolijken. Deze vertelling werd gefilmd door Jeffrey Flu. Alle leerlingen kregen de link naar dit filmpje waar de leerkrachten van JTSZO zich voorstelden en ze herkenden hun eigen juf en meester in de film.

Klik hier als je  benieuwd bent naar de belevenissen van het wezentje.  Het wachtwoord is lente2021

De leerlingen van de 12- groepen deden mee aan een maskerwedstrijd, ze kregen een pakketje met een masker dat ze zelf konden versieren. De winnaars waren Camron (2+), Marharyta (8+) en Aryan (10+). De jongsten mogen gratis meedoen met Summer’s Cool. Aryan krijgt als prijs 30 minuten privéles.

Voor de 12+ groepen was er een zoomavond waarin ze work-in-progress aan elkaar hebben laten zien en een quiz gedaan hebben met elkaar. Het was een online feestje waar ze  konden laten zien aan de andere groepen waar ze mee bezig zijn op weg naar het Zomerfestival.