Skip to main content

Benefietavond Jeugdfonds 7 april

By 30 maart 2024Nieuws

In 2024 bestaat het Jeugdfonds Sport & Cultuur 25 jaar. Hun belangrijke boodschap is dat alle kinderen in Amsterdam mee moeten kunnen doen, zeker de kinderen waarvoor meedoen niet altijd even vanzelfsprekend is. In 2023 hebben 13.263 kinderen in Amsterdam via het fonds meegedaan aan sport, cultuur of diplomazwemles.
Een aantal leerlingen van JTSZO maakt gebruik van de ondersteuning van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Zonder deze bijdrage is het voor hen financieel vaak moeilijk of onmogelijk om lessen te volgen. JTSZO was in 2017 bij de eerste benefietavond van het Jeugdfonds Sport en Cultuur (toen nog het Jongeren Cultuur Fonds) met de voorstelling: “En ze leefden nog lang en gelukkig.”
Nu is iedereen op zondag 7 april van harte welkom in het DeLaMar theater voor dans, muziek, theater en muziek door kinderen uit Amsterdam met de voorstelling Van Passie tot Podium waarin toekomstige Amsterdamse sterren schitteren en een plek hebben om hun dromen na te jagen. Dans, toneel, muziek en zang komen samen in een multidisciplinair programma waar de boodschap ‘jaag je dromen na en volg je passie’ centraal staat. Voor de leerlingen een bijzonder voorproefje van hoe het voelt om op een groot podium te staan en voor het publiek een mooie kans om toekomstige sterren te spotten! Laat je inspireren door het plezier van de jonge talenten en geniet van deze unieke avond. De Amsterdamse Jeugdtheaterschool zal acte de présence geven. Met de aankoop van een ticket ondersteun je de Amsterdamse leerlingen van het Jeugdfonds Sport & Cultuur (en dus ook de leerlingen van JTSZO).
Meer informatie over de voorstelling en tickets

Lees hier het hele verhaal van Vanilla Richardson Bonsu
“Het Jeugdfonds heeft me geholpen zodat ik mijn theaterlessen kan volgen. Zonder die hulp was het niet mogelijk geweest”