Skip to main content

Hoe vroeger je begint …. Theater Mix van 2 tot 10 plus

By 25 augustus 2023Nieuws

Op de JTSZO leren kinderen op een SPEELSE manier de verschillende DISCIPLINES, zoals THEATER, DANS en MUZIEK. En ze leren verschillende TECHNIEKEN om zichzelf CREATIEF te UITEN en de wereld om zich heen te ONDERZOEKEN. Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer ze leren maar het accent bij al deze groepen onder de 12 jaar ligt op KENNISMAKEN.
Op de Open Dag op 9 september kunt u uw kind kennis laten maken met de lessen en inschrijven.  Dat kan ook eerder als u zeker wil zijn van een plek.
Bij iedere groep staat een korte impressie van de voorstelling die ze afgelopen Zomerfestival gepresenteerd hebben.

Theater Mix 2+ en 4+
Elke zaterdagochtend van 10-11 uur is er in het Bijlmer Parktheater een speelse introductie voor de kleinsten (een 2+ en een 4+ groep) die dol zijn op dansen, zingen, acteren, verhaaltjes luisteren en leren vertellen. De kinderen leren om zich te uiten, om samen dingen te doen en te werken naar een ‘eindpresentatie’ op hun niveau. (optreden tijdens het Winter- en het Zomerfestival).
2+ Knuffelsoep 
4+ Oma’s tori 

Theater Mix 6+ en 8+
Elke zaterdagochtend van 11 -12 uur zijn er in het Bijlmer Parktheater twee groepen (4+ en  6+) die een mix van acteren, dansen, zingen en media leren om zo uit te zoeken wat ze het allerleukste vinden. Iedere groep werkt naar een ‘eindpresentatie’ met een optreden tijdens het Winter- en het Zomerfestival.
6+ E -magazine
8+ Kom erbij 

Theater Mix 10+
Op zaterdag van 13.30 – 15.30 uur of op woensdag van 16.00 – 18.00 uur werkt een groep in het Bijlmer Parktheater aan multidisciplinair theater in combinatie met dans, muziek en film. Spel-, dans- en mediavaardigheden worden verder ontwikkeld. De leerlingen werken op het toneel en voor de camera om zo een geweldige voorstelling te maken voor een optreden tijdens het JTSZO Winterfestival en tijdens het Zomerfestival.
10+ zaterdag De speeltuin 
10+ woensdag Buitenspel

Ben je ouder dan 12 jaar, geef je dan op voor de auditiedag op 10 september.

Inschrijven

Aftermovie Zomerfestival 2023