Skip to main content

Zondag 20 juni Luistermutant

Om 14.00 en 20.00 uur leiden de acteurs van JTSZO samen met Lidewij Mahler het publiek samen door het luisterlabyrint.
De JTSZO acteurs zijn: Rowénshell Emanuel Terrencio, Tizea Antoinette Looijen, Keisha Janet Boye, Annastasia Federika Gabriëlla Kah, Suradnya Badal, Dorelia Henny Sabitha Schraven, Jahcysha Anoeska Felicity Boschman, Christopher Tjalling Hatton, Deshelle Haynes, Jelainy Entingh, Nienke Cogenbach o.l.v. regisseur Nina Haanappel i.s.m. Arlon Luiten

“Luistermutant” (in het kader van het Holland Festival) gaat over luisteren: luisteren naar muziek, maar ook luisteren naar jezelf en de ander. Over hoe ingewikkeld en moeilijk dat soms is of lijkt, maar ook hoe leuk en belangrijk dat kan zijn!De voorstelling “Luistermutant” gaat over luisteren: luisteren naar muziek, maar ook luisteren naar jezelf en de ander. Over hoe ingewikkeld en moeilijk dat soms is of lijkt, maar ook hoe leuk en belangrijk dat kan zijn!
In een mix van muziek, scenes, koptelefoon-momenten, beweging en het spelen van een games op je telefoon en met stemkastjes wordt het publiek ondergedompeld in een totaal-ervaring die je moet ondergaan met je hoofd, hart en lijf.

artistiek concept: Micha Hamel, Arlon Luijten
regie: Arlon Luijten
muziek: Bram Kortekaas, Felix Mendelssohn
tekst: Daniël van Klaveren
games: Arlon Luijten, Annebeth Erdbrink, Rens Kortmann, Micha Hamel, Janna Michael
actrice: Lidewij Mahler
dirigent: Bas Wiegers
uitvoering: Philharmonie Zuidnederland
studenten: Willem de Kooning Academie, Codarts Rotterdam, Jeugdtheaterschool Zuidoost
research: Janna Michael, Annebeth Erdbrink, Micha Hamel, Rens Kortmann, Koen van Eijck
Luistermutant-game: Ruben Hooijer, Wouter Kamies, Misha van den Heuvel, Erik Wiersma, Luuk Siewers, Reinier Maartense, HKU Utrecht
Foto Holland Festival Britney Achampong, fotograaf Nichon Glerum

Helaas waren de kaarten voor het Holland Festival meteen uitverkocht. Gelukkig waren er gastenkaarten en met de complimenten van de organisatie mochten de JTSZO spelers een aantal gasten aandragen, wat natuurlijk super was.