Skip to main content

Zaterdag 19 juni (12-)

OP MIJN PAD
Op ons pad kom je van alles tegen, gaan we op onderzoek uit, lopen we, springen we en zelfs dansen we. Van ver weg tot dichtbij loop jij met ons mee?

Voorstellingstijd en filmpremière
10.00 uur Theater Mix  2+  Ik word net als papa en mama
Als ik later groot ben wil ik net zoals mama en papa worden’. Maar hoe moet dat?
We gaan op avontuur en nemen jou mee, het bos in op zoek naar het magische drankje.

Spelers:
Danait Abrham, Dirk de Boer, Tenzin Pema Jakartso, Camron Keeldar, Ekua Prah, Jaimily Servinus
Makers:
Yona Etel, Keshia Boye, Sammi Cloosterman

Voorstellingstijd en filmpremière
10.00 uur Theater Mix 4+ Ik ga op reis en ik neem  mee!

Och wat hebben we zin in vakantie!
Lekker even het land uit; op bezoek bij opa of oma, met de voeten in het zand of naar het binnenland. De kinderen van 4+ gaan er even lekker tussenuit. Mogen we jullie meenemen?
Kijk mee naar ik ga op reis en ik neem mee!

Spelers:
Daniil Akhmadullin, O’Reilly boye, Tenzin Gakyid Jakrtso, Mira Mashaba,
Luna Mashaba, Eva-Rose Mason, Escher Reynolds, Nova-Liv Safraoui, Kenya Waal, Nisya Juriaans, Sonny Benoist, Henry Zaitsev, Neyshara Nelson
Makers:
Elke de Graaff, Robbie Wallin, Kira-Nerys Kemble

Voorstellingstijd en filmpremière
12.00 uur  Theater Mix 6+ Ik bepaal het zelf wel

Van onze ouders moeten we altijd dingen doen, zoals de afwas en opruimen.
Wij zijn er helemaal klaar mee. We worden zelf volwassen en dan bepalen we zelf wel wat we moeten doen.
Maar of dat allemaal goed gaat…

Spelers:
Jacemara Fraai, Dalia Heyde, Jaylinn Jones, Isis Mashaba, Kes Mashaba, Adjoa Prah, Fela van Rijswijk, Jinalies Sowa, Feya Stena, Loïs de Vries, Zoë de Miranda, Zayian de Wild, Angel Kumi, Selia van Doorn, Noah Benton, Benjamin Ligeon, Bonne van Doorn, Noah de Lange, Eden Grossman, Neva Van Beveren
Makers:
Yona Etel, Keshia Boye, Sona Abhelakh

Voorstellingstijd en filmpremière
12.00 uur  Theater Mix 8+ Wie ben ik? Wie ben jij?

Wie ben ik?
Wie ben jij?
Wil je ons leren kennen?
Wij jou in ieder geval wel of… toch niet?

We nemen jullie mee in de gloednieuwe spelshow; Wie ben ik? Wie ben jij?
Durf jij ons te leren kennen?

Spelers:
Angel Aigbedion Fernandez, Boaz Druiventak, Naim Fidan, Felicia Obahiagbon, Marharyta Orekhova, Sofia Pinto Lyon, Kayla Verdooren, Sophia Wolff, Tallulah Williams, Temari van ’t Kruys, Abigail Oviasuyi, Chelsy File, Nova Brave
Makers:
Elke de Graaff, Robbie Wallin, Monèzra Rudge

Voorstellingstijd en filmpremière
14.00 uur  Theater Mix 10+ Van wat was, naar wat kan zijn

De 10 + leerlingen zijn het afgelopen half jaar terug gedoken in hun herinneringen.
Van het eerste moment ter wereld komen, naar je eerste schooldag en nog veel meer. Daar zijn de wortels begonnen, je roots. Maar waar gaan deze wortels mij naar toe leiden? Waar wil ik mijn roots planten? Hoe ziet de toekomst en mijn huis er later uit en waar laat ik mijn wortels groeien?

Spelers:
Sierra Bediako, Ksenija Bilbija, Lidaily Conquet, Ailany Druiventak, Aryan Kali, Moses Kleinjan, Kaelen Lourens, Aïcha Manglie, Kaydee Ommel, Lana Vergeest, Enzo Koornstra, Serena Ebuzigbe, Joya Sapthu
Makers:
Jeffrey Flu, Adanma Okoro, Joshua Hallman

Voorstellingstijd en filmpremière
14.00 uur Theater Mix 10+ woensdag – Wie ben ik?

Waar komen mijn ouders vandaan? Waar kom ik vandaan?
In deze voorstelling nemen we je mee in de reis van de spelers. Van de leukste ervaringen op de basisschool tot hun lievelingseten. Je hoort de persoonlijke verhalen als ze aan bepaalde dingen denken zoals de ouders of aan vrienden.

Spelers:
Lyxae Matheu, Kyandro van Zuylen, Maliyah Kamerling, Noera Hakue, Sarah Hakue
Makers:
Elke de Graaff, Jeffrey Flu

Foto’s van alle cursussen: Jeffrey Flu

Elke acteur heeft 1 persoon uitgenodigd. Helaas mag er ook dit jaar maar beperkt publiek bij zijn. We hopen dat u massaal naar de film registraties kijkt. Deze gaan zoveel mogelijk tegelijk met de live voorstellingen in première. De spelers weten dan na afloop gelijk dat er toch heel veel “virtueel” publiek bij was. Zeg het voort, zeg het voort! Maak er ook thuis een heel mooi feestje van.