Skip to main content

Met open ogen powered by JTSZO

Première: 18 juni 19.30 uur Bijlmer Parktheater

Met open ogen zie ik jou en jij ziet mij
Ik zie en voel dat de wereld naar me kijkt
Ik moet het maken
Ik moet het goed doen
Ik weet dat ik het kan
Jij houdt me niet meer tegen
Niets of niemand meer
Ik zie het nu duidelijker dan ooit…

Stel je voor: je zit opgesloten in een schoollokaal en kan nergens meer naartoe. Buiten het lokaal raast de wereld door maar hier lijkt de tijd even stil te staan.
Zes jongeren leren elkaar en zichzelf beter kennen, leggen hun hart bloot en delen hun grootste angsten en onzekerheden.
Waar ben je bang voor? Is angst ergens goed voor? Hoe gaan we om met angstige gedachten en durven we onze angsten recht in de ogen aan te kijken?

In MET OPEN OGEN delen zes jongeren verschillende verhalen over angst, maar ook over daadkracht en sterk zijn in een wereld waarin er veel van je wordt gevraagd.
Regie: Elke de Graaff, Yona Etel en Sona Abhelakh
Spel: Lana, Ilse, Régaya, Vanilla, Jerremaihn en René
Prijs: € 10,00

In het voorprogramma laten kinderen van de Schakel zien wat zij met dit thema gedaan hebben.

12+ spelers krijgen voor de première van ‘Met open ogen’  een gratis kaartje. We willen graag dat ze naar elkaar kunnen kijken en we willen dat ze een introducé meebrengen om ze te laten zien hoe leuk het bij ons is en dat je dan auditie kan doen 11 september.
Extra kaarten zijn te koop via bijlmerparktheater.nl

Jeugdtheaterschool Zuidoost

Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) biedt een creatief podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. De theaterschool bestaat al sinds 2009 en heeft een hoofdvestiging in het prachtige Bijlmer Parktheater en een huiskamerlocatie in Heesterveld Creative Community.

Het voordeel van het mooie Bijlmer Parktheater als locatie is dat de kinderen behalve zelf leren acteren ook gaan kijken naar voorstellingen en een meet en greet met de professionals krijgen.

Check voor meer informatie en om mee te doen: www.jtszo.nl.

Inschrijven auditie

Een compilatie van het Winterfestival, de M groep begint bij 09.20 min