Skip to main content

18 juni 12.00 uur
Double Bill JTSZO Theatermix groepen 6+ en 8+
De leerlingen van Theatermix 6+ moeten hebben gedacht: we leven pas echt als we iets beleven. Ze gaan op avontuur met een luchtballon, maar dit is toch wel veel meer werk dan ze dachten en waar gaan ze eigenlijk naartoe? Weten meester Yona, juf Lisa, meester Sammi en juf Deshelle dit eigenlijk zelf wel?

De leerlingen van Theatermix 8+ vlogen ook met docenten Elke de Graaf, Keisha Boye en peers Kira-Nerys en Monezra, maar ze vlogen niet zomaar naar de ruimte of naar een andere plek, nee ze vlogen met een tijdmachine. Wat zou er gebeuren als je Fast Forward naar de toekomst kan of Rewind terug naar het verleden?
Prijs € 6,00

Iedere leerling krijgt 2 vrijkaartjes.
Extra kaartjes zijn te koop via bijlmerparktheater.nl

Jeugdtheaterschool Zuidoost

Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) biedt een creatief podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. De theaterschool bestaat al sinds 2009 en heeft een hoofdvestiging in het prachtige Bijlmer Parktheater en een huiskamerlocatie in Heesterveld Creative Community.

Het voordeel van het mooie Bijlmer Parktheater als locatie is dat de kinderen behalve zelf leren acteren ook gaan kijken naar voorstellingen en een meet en greet met de professionals krijgen.

Check voor meer informatie en om mee te doen: www.jtszo.nl