Skip to main content

18 juni 10.00 uur
Double Bill JTSZO Theatermix groepen 2+ en 4+
De leerlingen van theatermix 2+ gingen met Yona Etel, Lisa Carreno en peer-educators (docenten in opleiding bij JTSZO) Sammi en Deshelle op onderzoek uit in de ruimte, wat en wie leven er eigenlijk allemaal in de ruimte en hoe komen we daar eigenlijk?
Een van de leerlingen had het hoogste woord en wist ons te vertellen dat een “kroket” ons wel naar de ruimte zou brengen. In hun unicorn, glitter, paw patrol en superhelden ruimtepakken vlogen ze met de “kroket” omhoog en hadden de mooiste avonturen daarboven in de ruimte.

Bij theatermix 4+ namen ze samen met juf Elke, Keisha en peer-educators Kira-Nerys en Monezra het begrip ‘Tijd’ eens goed onder de loep, wat is dat eigenlijk tijd en wat als het ineens verdwenen zou zijn. Hebben we dan alle tijd van de wereld?
Prijs € 6,00

Iedere leerling krijgt 2 vrijkaartjes.
Extra kaarten zijn te koop via bijlmerparktheater.nl

Jeugdtheaterschool Zuidoost

Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) biedt een creatief podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. De theaterschool bestaat al sinds 2009 en heeft een hoofdvestiging in het prachtige Bijlmer Parktheater en een huiskamerlocatie in Heesterveld Creative Community.

Het voordeel van het mooie Bijlmer Parktheater als locatie is dat de kinderen behalve zelf leren acteren ook gaan kijken naar voorstellingen en een meet en greet met de professionals krijgen.

Check voor meer informatie en om mee te doen: www.jtszo.nl