Skip to main content

Bovenkamer powered by JTSZO

Première: 19 juni 19.30 uur Bijlmer Parktheater
Jongeren hebben de afgelopen jaren veel te verduren gehad. De druk die ze voelen groeit met de minuut, het gevoel van echt leven lijkt soms te verdwijnen.
Wat doet dit met jongeren? Mogen ze nog plezier maken? De wereld ligt toch aan hun voeten? Is er nog wel hoop?
In Bovenkamer gaan we een experiment aan, we voegen namelijk weer hoop toe. Geen zwart wit maar kleur, geen hangende mondhoeken maar trotse blikken.
Dit alles speelt zich af in de gevoelsregulatie kamer van proefpersoon XYZ45 oftewel, in de Bovenkamer.
In deze kamer ontmoeten we: zelfverzekerdheid, woede, blijdschap, verdriet, jaloezie, paniek en verliefdheid. Echter, er zijn maar zeven plekken in de gevoelsregulatie kamer… Hoop is nummer acht. Moet er iemand vertrekken? Kan dat wel?
Hoe dit wordt opgelost ziet u in ‘Bovenkamer’.
Regie: Emése van der Steen, Robbie Wallin en Joshua Halman
Spel: Britney, Alex, Jelle, Avani, Elina, Jendayi, Navareno, Rosalina en Ebisa
Prijs: € 10,00

12+ spelers krijgen voor alle premières een gratis kaartjes. We willen graag dat ze naar elkaar kunnen kijken en dat ze een introducé meebrengen om te laten zien hoe leuk het bij ons is en dat je dan auditie kan doen 11 september.

Extra kaarten zijn te koop via bijlmerparktheater.nl

Jeugdtheaterschool Zuidoost

Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) biedt een creatief podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. De theaterschool bestaat al sinds 2009 en heeft een hoofdvestiging in het prachtige Bijlmer Parktheater en een huiskamerlocatie in Heesterveld Creative Community.

Het voordeel van het mooie Bijlmer Parktheater als locatie is dat de kinderen behalve zelf leren acteren ook gaan kijken naar voorstellingen en een meet en greet met de professionals krijgen.

Check voor meer informatie en om mee te doen: www.jtszo.nl.

Inschrijven auditiedag

Een compilatie van het Winterfestival, de L groep begint bij 21.10 min.