Skip to main content

Trailer All Rise by Jeffrey Flu

Trailer A Family Affair

Trailer 00:30 by Jeffrey Flu

Trailer Matties

jaarverslag 2019Hoogtepunten 2019

Wat Als …… 12+ voorstellingen

WAT ALS ….. jij mag bepalen over school? ALL RISE
All Rise is een voorstelling over 7 jongeren die in discussie gaan over onderwijs en onderzoek doen naar de perfecte docent. Ze laten zien dat zij zonder boeken ook al heel veel leren. Het is tijd voor verandering en ze dagen de Minister van Onderwijs voor de rechter. 
Artistiek Team: Emese van der Steen, Emilie Calf en Yona Ethel met een gastoptreden van Untold o.l.v. Daphne.
De première was op 14 juni in het Bijlmer Parktheater.

WAT ALS …..  je geen familie had A FAMILY AFFAIR
Zijn je vrienden hetzelfde als familie? Is familie een strijd of is het je steun en toeverlaat? Onze jongeren zoeken op locatie in Heesterveld naar verhalen over familie, vriendschap en verbondenheid. Kun je eenzaam zijn in een stad vol mensen? Hoe kijken wij naar elkaar en wanneer hebben we daarbij ons oordeel snel gevormd? Onze jongeren gaan in alle richtingen van Zuid-Oost op zoek naar verhalen en nemen deze mee naar de tegels van Heesterveld waar hoop, wanhoop, leegte en vervulling samenkomen.
Artistiek team: Hilde Tuinstra, Guillano Herdigein, Huga Agaatsz.
De première was op 29 juni in HCC.

WAT ALS ….. je de KEUZE maakt! 00:30
00.30 is een voorstelling door 11 jongeren over het maken van keuzes. Wat zijn de consequenties van die keuzes en wanneer weet je of je de juiste keuze maakt? Moet je daarvoor luisteren naar je docenten, social media of naar jezelf? En mag er ook ruimte zijn om het soms even niet te weten?  Je wacht op een metro. Een metro die je meeneemt, ver weg. Je hoop dat je zeker weet waar de metro je mee naartoe neemt. Je weet het niet zeker. Stap je in?
Artistiek team: Carmen Lamptey, Nina Haanappel, Esther Duysker, Butet Tamba.
De première was op 15 juni 2019 in het Bijlmer Parktheater.

WAT ALS …..het leven van vrienden zich splitst MATTIES
Matties is een ode aan de vriendschap. Elf spelers die elkaar al langer kennen gaan met elkaar op zoek naar de betekenis van het begrip vriendschap en hoe je als vrienden afscheid van elkaar neemt als jullie levens zich splitsen.
Vriendschap. Met de één kun je lachen tot je blauw ziet, met de ander voer je de diepste gesprekken en met een derde beleef je de wildste avonturen. Vrienden zijn er in alle soorten en maten. Maar wat betekent vriendschap nou eigenlijk?
Artistiek Team Tim van den Heuvel, Priscilla Vaudelle en Ryan Pinas.
De première was op 24 juni 2019 in de Krakeling.