Skip to main content

26-30 juli Summer Hub 12+ 

In één week werk je met leeftijdsgenoten en leer je om je  eigen verhaal op een creatieve manier te vertellen. Je gaat aan de gang met theater skills, teksten schrijven en podiumtechnieken. Je wordt begeleid door creatieve ondernemers waaronder uitvoerende kunstenaars en ervaren theaterdocenten.
Aan het einde van de week maak je een zogenaamde “showreel” (1-minute filmpje) die je kunt inzetten voor school, audities, sollicitaties of voor je instagram.

Als afsluiting ga je op vrijdag 30 juli kijken naar een Guerrilla voorstelling,  gemaakt door een groep 14 plussers op dezelfde locatie.
Maximaal 20 deelnemers die werken in groepen van 5 deelnemers.
De lestijden zijn variabel

Locatie: Lola Bae – The new Amsterdam Paasheuvelweg 6
Prijs niet leden: 150 euro
Prijs JTSZO leden: 125 euro
Prijs Stadspas: 5 euro
Inclusief eten en drinken

26-30 juli Summer Guerilla 14+

Wat gebeurt er als je niet fysiek kunt samenzijn? Wat gebeurt er met ons liefdesleven? Hoe doe je dat Troost op afstand. Krijg je stress van de stilte. Corona toont ons de grenzen van het normale. Een onderzoek naar alternatieve vormen van samen zijn
Net als vorig jaar snakken de jongeren ernaar om “echt” te spelen en daarom dit zomerprogramma voor  12 gevorderde JTSZO deelnemers uit verschillende productiegroepen die niet op vakantie gaan en die vorig jaar niet “Live” in première konden door COVID-19. We maken samen een voorstelling die we spelen voor publiek. Deze voorstelling wordt ook gespeeld voor de deelnemers van Summer Hub.

De lestijden zijn variabel
Locatie: Lola Bae -The New Amsterdam Paasheuvelweg 6
Prijs niet leden: 150 euro
Prijs JTSZO leden: 125 euro
Prijs Stadspas: 5 euro
Inclusief eten en drinken

Summer Hub en Summer Guerilla maken deel uit van Midzomer Mokum, een initiatief in samenwerking met de Gemeente Amsterdam voor kinderen die niet op vakantie gaan.