Skip to main content

Datum

sep 23 2020

Tijd

16:00 - 18:00

Open Huis woensdag 23 september 10+

Open Huis bij de Jeugdtheaterschool Zuidoost
Locatie: Bijlmer Parktheater – Anton de Komplein 240 – 1102 DR Amsterdam Zuidoost

Woensdag 23 september
Doe je voor het eerst aan theater en/of wil je theater maken als vrije tijdsbesteding?
16:00 tot 18:00 uur: Theater Mix 10+ (op woensdag)

Het nieuwe seizoen gaat beginnen en we willen iedereen van 2 tot 19 jaar laten zien en proeven wat de Jeugdtheaterschool Zuidoost te bieden heeft. De dag en het tijdstip van de proeflessen komen overeen met het lesschema. We vragen vooral onze oud-leerlingen en degenen die zich hebben ingeschreven om te komen. Jullie weten zelf hoe leuk het is en (her)kennen vast nieuwe sterren die graag elke week mee willen naar de lessen. Ook handig als papa en mama willen carpoolen!

Terwijl de kinderen de lessen volgen is er thee en koffie voor de ouders en is er gelegenheid om in gesprek te gaan met ons creatief team: de hoofddocenten Carmen en Wieke, Kayleigh van de ledenadministratie en onze gastvrouwen Withney, Nancy en Kira-Nerys. Het zijn allen “ervarings-deskundigen”, ooit waren zij zelf leerlingen. Onze directeur Irene Lips loopt ook rond, mocht u geïnteresseerd zijn om een bijdrage aan de school te leveren. Dat kan op vele manieren.

De Jeugdtheaterschool is er voor iedereen dus als het lesgeld een probleem is, kunnen we aankloppen bij het Jongerencultuurfonds. Zij kunnen zorgdragen voor het lesgeld.

Voor een proefles kun je je opgeven via e-mail bij kayleigh@jtszo.nl 
Je kunt je natuurlijk ook gelijk inschrijven voor de lessen op https://jtszo.nl/inschrijven/