Skip to main content

Datum

sep 21 2020

Tijd

18:00 - 20:00

Open Huis maandag 28 september 12 – 19 jaar

Open Huis bij de Jeugdtheaterschool Zuidoost
Locatie: Bijlmer Parktheater – Anton de Komplein 240 – 1102 DR Amsterdam Zuidoost

Maandag 28 september
Ben jij tussen de 12 en de 19 jaar en heb jij nog geen ervaring met acteren en theater maken, maar zou jij hier graag ervaring in krijgen om er daarna meer mee te doen? Dan is de beginnersgroep 12+ de juiste les voor jou.
18:00 tot 20:00 uur: Theater XS 12+

Het nieuwe seizoen gaat beginnen en we willen iedereen van 2 tot 19 jaar laten zien en proeven wat de Jeugdtheaterschool Zuidoost te bieden heeft. De dag en het tijdstip van de proeflessen komen overeen met het lesschema. We vragen vooral onze oud-leerlingen en degenen die zich hebben ingeschreven om te komen. Jullie weten zelf hoe leuk het is en (her)kennen vast nieuwe sterren die graag elke week mee willen naar de lessen. Ook handig als papa en mama willen carpoolen!

Terwijl de kinderen de lessen volgen is er thee en koffie voor de ouders en is er gelegenheid om in gesprek te gaan met ons creatief team: de hoofddocenten Carmen en Wieke, Kayleigh van de ledenadministratie en onze gastvrouwen Withney, Nancy en Kira-Nerys. Het zijn allen “ervarings-deskundigen”, ooit waren zij zelf leerlingen. Onze directeur Irene Lips loopt ook rond, mocht u geïnteresseerd zijn om een bijdrage aan de school te leveren. Dat kan op vele manieren.

De Jeugdtheaterschool is er voor iedereen dus als het lesgeld een probleem is, kunnen we aankloppen bij het Jongerencultuurfonds. Zij kunnen zorgdragen voor het lesgeld.

Voor een proefles kun je je opgeven via e-mail bij kayleigh@jtszo.nl 
Je kunt je natuurlijk ook gelijk inschrijven voor de lessen op https://jtszo.nl/inschrijven/

Veel ervaring en ouder dan 12 jaar, geef je dan op voor de auditiedag op zondag 13 september om 12.00 uur.